Zatraži ponudu
AAP ~ Naslovna
Da li ste znali: da je LED (light-emitting diode) konstruisana 1907. - dok je prvi put proizvedena 1962. godine.
Da li ste znali: da je Johann Philipp Reis prvi čovjek koji je davne 1861. godine instalirao električni zvučnik u telefon.
Da li ste znali: da je prva disko kugla proizvedena 1919. godine, mnogo prije otvaranja prvog disko kluba.
Majstor tona: Niko se ne vraća s koncerta zviždući svjetla.
Majstor svjetla: Ne zaboravi, kada je Bog stvarao svijet, prvo je rekao: "Neka bude svjetlost!"

~Novo u ponudi~

Kako bi svakodnevne manifestacije realizovali na najbolji način, neophodno je da redovno dopunjavamo izbor naše opreme! 

 

Opširnije

Lepa Brena

Spektakularni koncert Fahrete Živojinović, poznatije kao Lepa Brena, održao se 14. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci. U sklopu novonastalog "Vikend festa", Lepa Brena je pored Ace Pejovića zablistala pred mnogobrojnom publikom koja je već dugi niz godina željno iščekivala njen koncert. Ovog puta Brena je svoj nastup započela sa novom pjesmom "Boliš i ne prolaziš", ali ni njeni stari hitovi nisu izostali. 

AAP electronic i profesionalni tim pobrinuli su se za vrhunski ton, kako bi glas Lepe Brene mogli da čuju hiljade njenih fanova. Pored toga, vizuelni efekti i sam dizajn kompletne konstrukcije bili su djelo naših vrijednih tehničara. 

Opširnije

Proljetni koncert Gudačkog orkestra Akademije umjetnosti

Za vrijeme Dana Vlade S. Miloševića svi ljubitelji klasične muzike imaju mogućnost da posjete veliki broj kulturnih događaja i uživaju u izvođenju banjalučkih akademskih muzičara. U okviru ove velike manifestacije ističe se koncert Gudačkog orkestra i njihovih solista koji se održava već dugi niz godina.

Za kompletnu tehničku realizaciju događaja u sklopu Dana Vlade S. Miloševića zadužen je AAP Electronic sa svojim profesionalnim timom i vrhunskom opremom.

Opširnije

Rock Simfonija

Jedan od nesvakidašnjih sastava u našem regionu, Rock Simfonija, mnogobrojnoj publici 26.02.2018. u Banskom dvoru predstavio je najveće hitove rock ‘n’ rolla među kojima su numere bendova kao što su Guns ‘N’ Roses, Led Zeppelin ali i domaćih sastava poput Parti brejkersa EKV-a i banjalučkog benda Tupas mene. Sa mnogobrojnim orkestrom, koji čine visokoobrazovani muzičari, nastupio je i niz gostiju poznatih širom regiona, kao npr.: Dejan Cukić, Mario Markez Zlatinić, Dario Gajić, Momir Nikić iz Balkan Expressa i najmlađi među njima šesnaestogodišnji Kerim Kobilj. 

Za kompletnu tehničku realizaciju, vrhunski zvuk, ali i scenski dizajn, pobrinuo se AAP Electronic.

Opširnije
20+
Godina iskustva
2500+
Zadovoljnih klijenata
6000+
Uspješnih događaja
Zastupanja
Šta klijenti kažu o nama ?