Zatraži ponudu
AAP ~ Naslovna
Da li ste znali: da je LED (light-emitting diode) konstruisana 1907. - dok je prvi put proizvedena 1962. godine.
Da li ste znali: da je Johann Philipp Reis prvi čovjek koji je davne 1861. godine instalirao električni zvučnik u telefon.
Da li ste znali: da je prva disko kugla proizvedena 1919. godine, mnogo prije otvaranja prvog disko kluba.
Majstor tona: Niko se ne vraća s koncerta zviždući svjetla.
Majstor svjetla: Ne zaboravi, kada je Bog stvarao svijet, prvo je rekao: "Neka bude svjetlost!"

DEMO FEST

Našoj firmi kao i mnogobrojnoj publici Demo Fest predstavlja jedan od najznačajnijih događaja u našem gradu. Važno je napomenuti da AAP electronic i Demo Fest, u organizaciji kompanije Aquarius, sarađuju već 11 godina! AAP electronic je i ove godine vršio kompletnu tehničku podršku Demo Fest-a, koji je 3 dana imao raznovrsni dnevni i noćni program. Svaki dan smjenjivalo se više od 15 bendova na bini, a naš vrijedni tim se pobrinuo da svaki od njih zvuči i izgleda besprijekorno. Već par godina unazad naša firma zadužena je za direktan televizijski prenos Demo Fest-a, koji omogućavaju vrhunska Black Magic oprema, mnogobrojne kamere, naša reportažna kola, ali i posebni tehničari.

U nastavku možete da vidite kako je to izgledalo ove godine.

 

Opširnije

~Novo u ponudi~

Kako bi svakodnevne manifestacije realizovali na najbolji način, neophodno je da redovno dopunjavamo izbor naše opreme! 

 

Opširnije

Lepa Brena

Spektakularni koncert Fahrete Živojinović, poznatije kao Lepa Brena, održao se 14. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci. U sklopu novonastalog "Vikend festa", Lepa Brena je pored Ace Pejovića zablistala pred mnogobrojnom publikom koja je već dugi niz godina željno iščekivala njen koncert. Ovog puta Brena je svoj nastup započela sa novom pjesmom "Boliš i ne prolaziš", ali ni njeni stari hitovi nisu izostali. 

AAP electronic i profesionalni tim pobrinuli su se za vrhunski ton, kako bi glas Lepe Brene mogli da čuju hiljade njenih fanova. Pored toga, vizuelni efekti i sam dizajn kompletne konstrukcije bili su djelo naših vrijednih tehničara. 

Opširnije

Proljetni koncert Gudačkog orkestra Akademije umjetnosti

Za vrijeme Dana Vlade S. Miloševića svi ljubitelji klasične muzike imaju mogućnost da posjete veliki broj kulturnih događaja i uživaju u izvođenju banjalučkih akademskih muzičara. U okviru ove velike manifestacije ističe se koncert Gudačkog orkestra i njihovih solista koji se održava već dugi niz godina.

Za kompletnu tehničku realizaciju događaja u sklopu Dana Vlade S. Miloševića zadužen je AAP Electronic sa svojim profesionalnim timom i vrhunskom opremom.

Opširnije
20+
Godina iskustva
2500+
Zadovoljnih klijenata
6000+
Uspješnih događaja
Zastupanja
Šta klijenti kažu o nama ?