Zatraži ponudu
AAP ~ Naslovna
Da li ste znali: da je LED (light-emitting diode) konstruisana 1907. - dok je prvi put proizvedena 1962. godine.
Da li ste znali: da je Johann Philipp Reis prvi čovjek koji je davne 1861. godine instalirao električni zvučnik u telefon.
Da li ste znali: da je prva disko kugla proizvedena 1919. godine, mnogo prije otvaranja prvog disko kluba.
Majstor tona: Niko se ne vraća s koncerta zviždući svjetla.
Majstor svjetla: Ne zaboravi, kada je Bog stvarao svijet, prvo je rekao: "Neka bude svjetlost!"

DEMO FEST

Našoj firmi kao i mnogobrojnoj publici Demo Fest predstavlja jedan od najznačajnijih događaja u našem gradu. Važno je napomenuti da AAP electronic i Demo Fest, u organizaciji kompanije Aquarius, sarađuju već 11 godina! AAP electronic je i ove godine vršio kompletnu tehničku podršku Demo Fest-a, koji je 3 dana imao raznovrsni dnevni i noćni program. Svaki dan smjenjivalo se više od 15 bendova na bini, a naš vrijedni tim se pobrinuo da svaki od njih zvuči i izgleda besprijekorno. Već par godina unazad naša firma zadužena je za direktan televizijski prenos Demo Fest-a, koji omogućavaju vrhunska Black Magic oprema, mnogobrojne kamere, naša reportažna kola, ali i posebni tehničari.

U nastavku možete da vidite kako je to izgledalo ove godine.

 

©PHOTO

1 ~ Demo Fest FB stranica

2 ~ Vedran Ševčuk

Takođe moramo napomenuti da je na događaju bila prisutna i naša posebno dizajnirana konstrukcija za Nektar pivaru, koja je već dugi niz godina glavni sponzor Demo Fest-a. Ova konstrukcija od ove godine prati skoro sva dešavanja Nektar pivare i radujemo se svim našim narednim saradnjama.

 

 

20+
Godina iskustva
2500+
Zadovoljnih klijenata
6000+
Uspješnih događaja
Zastupanja
Šta klijenti kažu o nama ?