Zatraži ponudu
AAP ~ Naslovna
Da li ste znali: da je LED (light-emitting diode) konstruisana 1907. - dok je prvi put proizvedena 1962. godine.
Da li ste znali: da je Johann Philipp Reis prvi čovjek koji je davne 1861. godine instalirao električni zvučnik u telefon.
Da li ste znali: da je prva disko kugla proizvedena 1919. godine, mnogo prije otvaranja prvog disko kluba.
Majstor tona: Niko se ne vraća s koncerta zviždući svjetla.
Majstor svjetla: Ne zaboravi, kada je Bog stvarao svijet, prvo je rekao: "Neka bude svjetlost!"

Muris Varajić

U koncertnoj dvorani Banskog dvora, 23. februara održan je veliki solistički koncert Murisa Varajića (gitara). Na ovom koncertu, Muris Varajić izvodi pjesme Floyda, Straitsa, Purplea, Satriania i drugih, ali i svoja autorska djela rađena u specifičnom prepoznatljivom muzičkom stilu. Njegovu izvedbu u Banskom dvoru upotpunio je i gost Arsen Čarkić (klavir).

Za spektakularni muzički ugođaj i izgled scene pobrionuo se tim AAP Electronic-a.

Opširnije

Banjalučka Filharmonija

14. januara 2018. godine, u prepunoj koncertnoj dvorani Banskog dvora održan je tradicionalni Novogodišnji koncert Simfonijskog orkestra Banjalučke Filharmonije. Događaju su prisustvovali mnogi ugledni građani, ali i gosti iz inostranstva i kao i svaki put uživali u izvedbi naših najboljih muzičara. 

Već dugi niz godina AAP Electronic sarađuje sa Banjalučkom Filharmonijom i zaslužan je za vrhunski zvuk kao i scenski dizajn njihovih koncerata.

Opširnije

Ćevap fest

Banja Luka, kao najveći grad Republike Srpske poznata je po mnogo čemu, ali ono što najviše privlači pažnju domaćim i stranim turistima jesu ćevapi. Ove godine premijerno je održan prvi "Ćevap fest" u Banjaluci, koji je privukao veliki broj građana različitih uzrasta. Gosti su imali priliku da probaju najbolje recepte poznatih banjalučkih roštiljnica, a uveče su mogli da se zabave uz Gradski tamburaški orkestar Banjaluke, kao i uz druge zanimljive sadržaje.

I ovog puta AAP Electronic je svojom tehničkom podrškom upotpunio tradicionalni ugođaj svim gostima i izvođačima.

Opširnije

Dan Republike Srpske

09. januara ove godine obilježen je 26. rođendan Republike Srpske. Svečanu proslavu koja se odvijala tokom čitavog dana na više banjalučkih lokacija, upotpunile su mnogobrojne zvanice iz susjednih država, ali i veliki broj građana Republike Srpske. Bogatom programu prisustvovali su najuspješniji sportisti, kao i najuspješniji  građani iz različitih oblasti, koji su doprinjeli razvoju Republike Srpske. 

Za tehničku realizaciju ove značajne manifestacije pobrinuo se vrhunski tim AAP Electronic-a.

Opširnije
20+
Godina iskustva
2500+
Zadovoljnih klijenata
6000+
Uspješnih događaja
Zastupanja
Šta klijenti kažu o nama ?