Zatraži ponudu
AAP ~ Naslovna
Da li ste znali: da je LED (light-emitting diode) konstruisana 1907. - dok je prvi put proizvedena 1962. godine.
Da li ste znali: da je Johann Philipp Reis prvi čovjek koji je davne 1861. godine instalirao električni zvučnik u telefon.
Da li ste znali: da je prva disko kugla proizvedena 1919. godine, mnogo prije otvaranja prvog disko kluba.
Majstor tona: Niko se ne vraća s koncerta zviždući svjetla.
Majstor svjetla: Ne zaboravi, kada je Bog stvarao svijet, prvo je rekao: "Neka bude svjetlost!"

Rock Simfonija

Jedan od nesvakidašnjih sastava u našem regionu, Rock Simfonija, mnogobrojnoj publici 26.02.2018. u Banskom dvoru predstavio je najveće hitove rock ‘n’ rolla među kojima su numere bendova kao što su Guns ‘N’ Roses, Led Zeppelin ali i domaćih sastava poput Parti brejkersa EKV-a i banjalučkog benda Tupas mene. Sa mnogobrojnim orkestrom, koji čine visokoobrazovani muzičari, nastupio je i niz gostiju poznatih širom regiona, kao npr.: Dejan Cukić, Mario Markez Zlatinić, Dario Gajić, Momir Nikić iz Balkan Expressa i najmlađi među njima šesnaestogodišnji Kerim Kobilj. 

Za kompletnu tehničku realizaciju, vrhunski zvuk, ali i scenski dizajn, pobrinuo se AAP Electronic.

Opširnije

Muris Varajić

U koncertnoj dvorani Banskog dvora, 23. februara održan je veliki solistički koncert Murisa Varajića (gitara). Na ovom koncertu, Muris Varajić izvodi pjesme Floyda, Straitsa, Purplea, Satriania i drugih, ali i svoja autorska djela rađena u specifičnom prepoznatljivom muzičkom stilu. Njegovu izvedbu u Banskom dvoru upotpunio je i gost Arsen Čarkić (klavir).

Za spektakularni muzički ugođaj i izgled scene pobrionuo se tim AAP Electronic-a.

Opširnije

Banjalučka Filharmonija

14. januara 2018. godine, u prepunoj koncertnoj dvorani Banskog dvora održan je tradicionalni Novogodišnji koncert Simfonijskog orkestra Banjalučke Filharmonije. Događaju su prisustvovali mnogi ugledni građani, ali i gosti iz inostranstva i kao i svaki put uživali u izvedbi naših najboljih muzičara. 

Već dugi niz godina AAP Electronic sarađuje sa Banjalučkom Filharmonijom i zaslužan je za vrhunski zvuk kao i scenski dizajn njihovih koncerata.

Opširnije

Ćevap fest

Banja Luka, kao najveći grad Republike Srpske poznata je po mnogo čemu, ali ono što najviše privlači pažnju domaćim i stranim turistima jesu ćevapi. Ove godine premijerno je održan prvi "Ćevap fest" u Banjaluci, koji je privukao veliki broj građana različitih uzrasta. Gosti su imali priliku da probaju najbolje recepte poznatih banjalučkih roštiljnica, a uveče su mogli da se zabave uz Gradski tamburaški orkestar Banjaluke, kao i uz druge zanimljive sadržaje.

I ovog puta AAP Electronic je svojom tehničkom podrškom upotpunio tradicionalni ugođaj svim gostima i izvođačima.

Opširnije
20+
Godina iskustva
2500+
Zadovoljnih klijenata
6000+
Uspješnih događaja
Zastupanja
Šta klijenti kažu o nama ?