Zatraži ponudu
AAP ~ Naslovna
Da li ste znali: da je LED (light-emitting diode) konstruisana 1907. - dok je prvi put proizvedena 1962. godine.
Da li ste znali: da je Johann Philipp Reis prvi čovjek koji je davne 1861. godine instalirao električni zvučnik u telefon.
Da li ste znali: da je prva disko kugla proizvedena 1919. godine, mnogo prije otvaranja prvog disko kluba.
Majstor tona: Niko se ne vraća s koncerta zviždući svjetla.
Majstor svjetla: Ne zaboravi, kada je Bog stvarao svijet, prvo je rekao: "Neka bude svjetlost!"

Nagradna igra "10 'ladnih Nektara"


U subotu 6. jula održano je finale nagradne igre "10 'ladnih Nektara" u organizaciji Banjalučke Nektar pivare. Najsrećnije ljubitelje Nektar piva u finalnom izvlačenju očekivala su 3 "Porsche-a", kao i spektakularni koncert regionalne muzičke zvijezde Lepe Brene. Hiljade okupljenih građana na banjalučkom Trgu Krajine uživali su uz stihove Lepe Brene, a za kompletnu tehničku realizaciju pobrinuo se tim AAP Electronic-a.

U nastavku možete da vidite kako je to izgledalo.

Opširnije

Banjalučki polumaraton

Ovogodišnji banjalučki polumaraton održan je 21. i 22. aprila. U gradu na Vrbasu u ovom periodu trčalo je na hiljade profesionalaca kao i rekreativaca. Svako veče su mogli da uživaju u koncertu na kojem su nastupili QUEEN Real Tribute bend i Ultrazvuk bend, kao i DJ-evi Mladen Tomic, G. Edd i James Zabiela . Učesnici su imali mogućnost da se prijave za različite trke čije su staze vodile kroz najljepše parkove i naselja našeg grada.

Pred ekipom AAP Electronic-a, koja je bila zadužena za kompletnu tehničku realizaciju, našao se veliki zadatak. AAP Electronic se pobrinuo ne samo za polaznu stanicu polumaratona, nego i mnogobrojne stanice uz stazu, ali i za koncert koji je upotpunio ovogodišnji polumaraton.

Opširnije

Fresh Wave Festival

U protekla tri dana na tvrđavi Kastel održao se najveći festival elektronske muzike u Bosni i Hercegovini. Ovo je do sada peti Fresh Wave Festival na kojem su učestvovali jedni od najpoznatijih izvođača elektronske muzike širom svijeta.

Opširnije

DEMO FEST

Našoj firmi kao i mnogobrojnoj publici Demo Fest predstavlja jedan od najznačajnijih događaja u našem gradu. Važno je napomenuti da AAP electronic i Demo Fest, u organizaciji kompanije Aquarius, sarađuju već 11 godina! AAP electronic je i ove godine vršio kompletnu tehničku podršku Demo Fest-a, koji je 3 dana imao raznovrsni dnevni i noćni program. Svaki dan smjenjivalo se više od 15 bendova na bini, a naš vrijedni tim se pobrinuo da svaki od njih zvuči i izgleda besprijekorno. Već par godina unazad naša firma zadužena je za direktan televizijski prenos Demo Fest-a, koji omogućavaju vrhunska Black Magic oprema, mnogobrojne kamere, naša reportažna kola, ali i posebni tehničari.

U nastavku možete da vidite kako je to izgledalo ove godine.

 

Opširnije
20+
Godina iskustva
2500+
Zadovoljnih klijenata
6000+
Uspješnih događaja
Zastupanja
Šta klijenti kažu o nama ?