Zatraži ponudu
AAP ~ Naslovna
Da li ste znali: da je LED (light-emitting diode) konstruisana 1907. - dok je prvi put proizvedena 1962. godine.
Da li ste znali: da je Johann Philipp Reis prvi čovjek koji je davne 1861. godine instalirao električni zvučnik u telefon.
Da li ste znali: da je prva disko kugla proizvedena 1919. godine, mnogo prije otvaranja prvog disko kluba.

Proljetni koncert Gudačkog orkestra Akademije umjetnosti

Za vrijeme Dana Vlade S. Miloševića svi ljubitelji klasične muzike imaju mogućnost da posjete veliki broj kulturnih događaja i uživaju u izvođenju banjalučkih akademskih muzičara. U okviru ove velike manifestacije ističe se koncert Gudačkog orkestra i njihovih solista koji se održava već dugi niz godina.

Za kompletnu tehničku realizaciju događaja u sklopu Dana Vlade S. Miloševića zadužen je AAP Electronic sa svojim profesionalnim timom i vrhunskom opremom.

Opširnije

Rock Simfonija

Jedan od nesvakidašnjih sastava u našem regionu, Rock Simfonija, mnogobrojnoj publici 26.02.2018. u Banskom dvoru predstavio je najveće hitove rock ‘n’ rolla među kojima su numere bendova kao što su Guns ‘N’ Roses, Led Zeppelin ali i domaćih sastava poput Parti brejkersa EKV-a i banjalučkog benda Tupas mene. Sa mnogobrojnim orkestrom, koji čine visokoobrazovani muzičari, nastupio je i niz gostiju poznatih širom regiona, kao npr.: Dejan Cukić, Mario Markez Zlatinić, Dario Gajić, Momir Nikić iz Balkan Expressa i najmlađi među njima šesnaestogodišnji Kerim Kobilj. 

Za kompletnu tehničku realizaciju, vrhunski zvuk, ali i scenski dizajn, pobrinuo se AAP Electronic.

Opširnije

Muris Varajić

U koncertnoj dvorani Banskog dvora, 23. februara održan je veliki solistički koncert Murisa Varajića (gitara). Na ovom koncertu, Muris Varajić izvodi pjesme Floyda, Straitsa, Purplea, Satriania i drugih, ali i svoja autorska djela rađena u specifičnom prepoznatljivom muzičkom stilu. Njegovu izvedbu u Banskom dvoru upotpunio je i gost Arsen Čarkić (klavir).

Za spektakularni muzički ugođaj i izgled scene pobrionuo se tim AAP Electronic-a.

Opširnije

Banjalučka Filharmonija

14. januara 2018. godine, u prepunoj koncertnoj dvorani Banskog dvora održan je tradicionalni Novogodišnji koncert Simfonijskog orkestra Banjalučke Filharmonije. Događaju su prisustvovali mnogi ugledni građani, ali i gosti iz inostranstva i kao i svaki put uživali u izvedbi naših najboljih muzičara. 

Već dugi niz godina AAP Electronic sarađuje sa Banjalučkom Filharmonijom i zaslužan je za vrhunski zvuk kao i scenski dizajn njihovih koncerata.

Opširnije
20+
Godina iskustva
2500+
Zadovoljnih klijenata
6000+
Uspješnih događaja
Zastupanja
Šta klijenti kažu o nama ?