Zatraži ponudu
AAP ~ Naslovna
Da li ste znali: da je LED (light-emitting diode) konstruisana 1907. - dok je prvi put proizvedena 1962. godine.
Da li ste znali: da je Johann Philipp Reis prvi čovjek koji je davne 1861. godine instalirao električni zvučnik u telefon.
Da li ste znali: da je prva disko kugla proizvedena 1919. godine, mnogo prije otvaranja prvog disko kluba.
Majstor tona: Niko se ne vraća s koncerta zviždući svjetla.
Majstor svjetla: Ne zaboravi, kada je Bog stvarao svijet, prvo je rekao: "Neka bude svjetlost!"

~ONLINE PRODAJA~

NOVO KOD NAS!

Od sada vam se na raspolaganju nalazi i naša online prodavnica. Dostupne artikle možete da potražite na AAP Electronic OLX profilu:

https://aapelectronic.olx.ba

Za sve informacije o dostupnim artiklima kao i artiklima koji vas zanimaju, a ne nalaze se u našoj online prodavnici, javite se na broj označen u opisu AAP OLX profila.


Nagradna igra "10 'ladnih Nektara"


U subotu 6. jula održano je finale nagradne igre "10 'ladnih Nektara" u organizaciji Banjalučke Nektar pivare. Najsrećnije ljubitelje Nektar piva u finalnom izvlačenju očekivala su 3 "Porsche-a", kao i spektakularni koncert regionalne muzičke zvijezde Lepe Brene. Hiljade okupljenih građana na banjalučkom Trgu Krajine uživali su uz stihove Lepe Brene, a za kompletnu tehničku realizaciju pobrinuo se tim AAP Electronic-a.

U nastavku možete da vidite kako je to izgledalo.

Opširnije

Banjalučki polumaraton

Ovogodišnji banjalučki polumaraton održan je 21. i 22. aprila. U gradu na Vrbasu u ovom periodu trčalo je na hiljade profesionalaca kao i rekreativaca. Svako veče su mogli da uživaju u koncertu na kojem su nastupili QUEEN Real Tribute bend i Ultrazvuk bend, kao i DJ-evi Mladen Tomic, G. Edd i James Zabiela . Učesnici su imali mogućnost da se prijave za različite trke čije su staze vodile kroz najljepše parkove i naselja našeg grada.

Pred ekipom AAP Electronic-a, koja je bila zadužena za kompletnu tehničku realizaciju, našao se veliki zadatak. AAP Electronic se pobrinuo ne samo za polaznu stanicu polumaratona, nego i mnogobrojne stanice uz stazu, ali i za koncert koji je upotpunio ovogodišnji polumaraton.

Opširnije

Fresh Wave Festival

U protekla tri dana na tvrđavi Kastel održao se najveći festival elektronske muzike u Bosni i Hercegovini. Ovo je do sada peti Fresh Wave Festival na kojem su učestvovali jedni od najpoznatijih izvođača elektronske muzike širom svijeta.

Opširnije
20+
Godina iskustva
2500+
Zadovoljnih klijenata
6000+
Uspješnih događaja
Zastupanja
Šta klijenti kažu o nama ?