Zatraži ponudu
AAP ~ O nama
Da li ste znali: da je LED (light-emitting diode) konstruisana 1907. - dok je prvi put proizvedena 1962. godine.
Da li ste znali: da je Johann Philipp Reis prvi čovjek koji je davne 1861. godine instalirao električni zvučnik u telefon.
Da li ste znali: da je prva disko kugla proizvedena 1919. godine, mnogo prije otvaranja prvog disko kluba.
Majstor tona: Niko se ne vraća s koncerta zviždući svjetla.
Majstor svjetla: Ne zaboravi, kada je Bog stvarao svijet, prvo je rekao: "Neka bude svjetlost!"

DOBAR UTISAK I JAK EFEKAT !

Audio – video produkcija & event menadžment.

AAP ELECTRONIC – ime na dobrom glasu! Već ili tek dvadeset godina oživljavamo Vaše želje, idejama dajemo snagu stvarnosti. Sve što radimo, a volimo to što radimo, radimo da bude svjetski i djeluje vrhunski.

Trudimo se da svaki događaj bude doživljaj. 

 

Kako ?

 DOBRO IZGLEDA

Za svaki događaj potrebna je scena, bina ili stejdž. Posjedujemo gotove konstrukcije. Atestirane. Rasklopni moduli mogu da stvore oblik i formu koju poželite.

Ako želite nešto više, jedinstveno, originalno i pamtljivo, dostavite vaše želje i ideje i mi ćemo to učiniti unikatnim.

 DOBRO ZVUČI

Najsavremeniji sistemi za ozvučenje. Za događaje u enterijeru i eksterijeru. Bez obzira na površinu prostora, vremenske prilike, broj učesnika i broj posjetilaca.

Samo provjereni svjetski brendovi naše opreme i vrhunski obučeni naši ljudi, obezbjeđuju da svaki zvuk ima svoju boju i da svaki događaj zvuči harmonično.

 DOBRO DJELUJE

Scena, zvuk, svjetlo, osvjetljenje, režija, produkcija, video kamere, plazme, platna, projektori, led ekrani, specijalni efekti... I ljudi koji tiho i nenametljivo rukovode opremom koju su proučili i obučili se da iz te opreme izvuku maksimum.


KV2 Audio, Allen and Heath, Sennheiser, Eighteen Sound, Butec, Adam Hall, Robe, Alutruss…


Trenutno proučavamo novu generaciju opreme. Vidjećete je uskoro na Vašim događajima. Djeluje stvarno moćno!

 DOBRO RADI

Od ideje do realizacije. Svaki događaj je doživljaj. Tako mi to doživljavamo. I proživljavamo svaki trenutak i svaku fazu tog doživljaja. Ovo jeste naš posao. Ali, to je i naš život. Događaj mora da živi. Da ostavi dobar utisak i jak efekat.

Priprema, analiza, provjera, probe, analiza cilja događaja, karakter manifestacije, domaćinski odnos i racionalna projekcija budžeta. Maksimalna koncentracija i sinhronizacija.


Bilo da se radi o koncertu, festivalu, korporativnom događaju, promociji, sajamskom nastupu, sportskom događaju, političkom skupu, od tribina, mitinga do konvencija, ili najizazovnijim eksperimentalnim programima...
Tu smo zbog vas. Tiho i nenametljivo. U službi vašeg uspjeha. 


Vaš uspjeh nije samo naša referenca. To je i naš uspjeh!

20+
Godina iskustva
2500+
Zadovoljnih klijenata
6000+
Uspješnih događaja
Zastupanja
Šta klijenti kažu o nama ?