Zatraži ponudu
AAP ~ Naslovna
Da li ste znali: da je LED (light-emitting diode) konstruisana 1907. - dok je prvi put proizvedena 1962. godine.
Da li ste znali: da je Johann Philipp Reis prvi čovjek koji je davne 1861. godine instalirao električni zvučnik u telefon.
Da li ste znali: da je prva disko kugla proizvedena 1919. godine, mnogo prije otvaranja prvog disko kluba.
Majstor tona: Niko se ne vraća s koncerta zviždući svjetla.
Majstor svjetla: Ne zaboravi, kada je Bog stvarao svijet, prvo je rekao: "Neka bude svjetlost!"

Lepa Brena

Spektakularni koncert Fahrete Živojinović, poznatije kao Lepa Brena, održao se 14. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci. U sklopu novonastalog "Vikend festa", Lepa Brena je pored Ace Pejovića zablistala pred mnogobrojnom publikom koja je već dugi niz godina željno iščekivala njen koncert. Ovog puta Brena je svoj nastup započela sa novom pjesmom "Boliš i ne prolaziš", ali ni njeni stari hitovi nisu izostali. 

AAP electronic i profesionalni tim pobrinuli su se za vrhunski ton, kako bi glas Lepe Brene mogli da čuju hiljade njenih fanova. Pored toga, vizuelni efekti i sam dizajn kompletne konstrukcije bili su djelo naših vrijednih tehničara. 

Kako bi našim klijentima omogućili da manifestacije zablistaju u punom sjaju, a da zvuče besprijekorno, nudimo kompletnu ponudu najprofesionalnije opreme. Sistemi KV2, LAcoustics i Yamaha konzole su zaslužni za zvuk koji prodire širom grada, dok vizuelne efekte prave fantastični Pangolin, Avolites i GrandMA konzole. 

Ovogodišnji koncert popularne Lepe Brene mnogima će ostati u lijepom sjećanju, dok je za nas to bilo još jedno veliko iskustvo. 

20+
Godina iskustva
2500+
Zadovoljnih klijenata
6000+
Uspješnih događaja
Zastupanja
Šta klijenti kažu o nama ?