Zatraži ponudu
AAP ~ Naslovna
Da li ste znali: da je LED (light-emitting diode) konstruisana 1907. - dok je prvi put proizvedena 1962. godine.
Da li ste znali: da je Johann Philipp Reis prvi čovjek koji je davne 1861. godine instalirao električni zvučnik u telefon.
Da li ste znali: da je prva disko kugla proizvedena 1919. godine, mnogo prije otvaranja prvog disko kluba.
Majstor tona: Niko se ne vraća s koncerta zviždući svjetla.
Majstor svjetla: Ne zaboravi, kada je Bog stvarao svijet, prvo je rekao: "Neka bude svjetlost!"

Muris Varajić

U koncertnoj dvorani Banskog dvora, 23. februara održan je veliki solistički koncert Murisa Varajića (gitara). Na ovom koncertu, Muris Varajić izvodi pjesme Floyda, Straitsa, Purplea, Satriania i drugih, ali i svoja autorska djela rađena u specifičnom prepoznatljivom muzičkom stilu. Njegovu izvedbu u Banskom dvoru upotpunio je i gost Arsen Čarkić (klavir).

Za spektakularni muzički ugođaj i izgled scene pobrionuo se tim AAP Electronic-a.

Muris Varajić (1979) svoju solo karijeru započinje 2007. godine kada za inostrano tržište objavljuje instrumentalni album Let It Out. Album bilježi odlične kritike, a časopis Guitar Player u julu iste godine piše članak o njemu. Počinje raditi kao učitelj gitare, piše kolumne za i radi video predavanja za GuitarMasterClass. net. Pobjednik je gitarističkog takmičenja Steve Vai Competition u Londonu 2008. godine. Kompozicija „Mojo Oro“ proglašena je najboljim etno instrumentalom na Just Plain folksradijskom festivalu u SAD. Dvije godine za redom 2008. i 2009. godine bio je finalista svjetskog takmičenja Guitar Idol koje se održavalo u Londonu.

20+
Godina iskustva
2500+
Zadovoljnih klijenata
6000+
Uspješnih događaja
Zastupanja
Šta klijenti kažu o nama ?