Zatraži ponudu
AAP ~ Naslovna
Da li ste znali: da je LED (light-emitting diode) konstruisana 1907. - dok je prvi put proizvedena 1962. godine.
Da li ste znali: da je Johann Philipp Reis prvi čovjek koji je davne 1861. godine instalirao električni zvučnik u telefon.
Da li ste znali: da je prva disko kugla proizvedena 1919. godine, mnogo prije otvaranja prvog disko kluba.
Majstor tona: Niko se ne vraća s koncerta zviždući svjetla.
Majstor svjetla: Ne zaboravi, kada je Bog stvarao svijet, prvo je rekao: "Neka bude svjetlost!"

Banjalučki polumaraton

Ovogodišnji banjalučki polumaraton održan je 21. i 22. aprila. U gradu na Vrbasu u ovom periodu trčalo je na hiljade profesionalaca kao i rekreativaca. Svako veče su mogli da uživaju u koncertu na kojem su nastupili QUEEN Real Tribute bend i Ultrazvuk bend, kao i DJ-evi Mladen Tomic, G. Edd i James Zabiela . Učesnici su imali mogućnost da se prijave za različite trke čije su staze vodile kroz najljepše parkove i naselja našeg grada.

Pred ekipom AAP Electronic-a, koja je bila zadužena za kompletnu tehničku realizaciju, našao se veliki zadatak. AAP Electronic se pobrinuo ne samo za polaznu stanicu polumaratona, nego i mnogobrojne stanice uz stazu, ali i za koncert koji je upotpunio ovogodišnji polumaraton.

 

©PHOTO

~ RMC Banja Luka Half Marathon  FB stranica

 

Zahvaljujući profesionalizmu i organizaciji naše firme, u istom vremenskom periodu realizovali smo još 5 događaja. Saradnja naše firme sa banjalučkim polumaratonom traje već niz godina i nadamo se da ćemo u budućnosti realizovati još ovakvih događaja koji su od velike važnosti za sport, kulturu i turizam našeg grada.

20+
Godina iskustva
2500+
Zadovoljnih klijenata
6000+
Uspješnih događaja
Zastupanja
Šta klijenti kažu o nama ?