Zatraži ponudu
AAP ~ Naslovna
Da li ste znali: da je LED (light-emitting diode) konstruisana 1907. - dok je prvi put proizvedena 1962. godine.
Da li ste znali: da je Johann Philipp Reis prvi čovjek koji je davne 1861. godine instalirao električni zvučnik u telefon.
Da li ste znali: da je prva disko kugla proizvedena 1919. godine, mnogo prije otvaranja prvog disko kluba.
Majstor tona: Niko se ne vraća s koncerta zviždući svjetla.
Majstor svjetla: Ne zaboravi, kada je Bog stvarao svijet, prvo je rekao: "Neka bude svjetlost!"

Fresh Wave Heaven

Ove godine održan je osmi po redu Fresh Wave Festival na kojem je tokom tri noći nastupilo preko stotinu izvođača. 

 

Fresh Wave Festival je jedan od najzahtjevnijih događaja koje realizujemo. Ovaj put na Tvrđavi Kastel nalazilo se 5 bina na kojima su pored izvođača elektronske muzike nastupile i mnogobrojne rock i hip-hop grupe. Portal "SeeSrpska" prepoznao je naš trud i zahvaljujući njima naš tehnički direktor, Stefan Grbić, pričao je o izazovima sa kojima se susrećemo tokom realizacije Fresh Wave Festivala kao i mnogih drugih.

"Sa Fresh Wave festivalom smo od samog početka i zaista svaki put sami sebe iznenadimo kada završimo posao. Ove godine naša ekipa ušla je na Kastel 5 dana pred početak festivala, danonoćno smo sklapali sve dijelove i uradili najveću binu do sada. Da bi sva konstrukcija, kablovi, svjetla, led ekrani dobili svoje mjesto na način kako je to osmišljeno, potrebno je mnogo rada, posvećenosti, nekada i ponavljanja dok ne učinimo šta smo zacrtali. Uporni smo da budemo svaki put bolji, a to je pokazala i reakcija građana kada su ugledali ovogodišnji Fresh Wave festival. Tada nestaje sav umor od prethodnih dana i sa lakoćom nastavljamo da radimo, jer nastupi počinju nakon priprema koje traju danima."

Kompletan članak možete da pogledate na linku: 

http://seesrpska.com/oni-su-tim-koji-kreira-dogadjaje-o-kojima-se-dugo-prica-video/?fbclid=IwAR22wX8AzP3WDJSd3xAIIhzteMbSuBIy1Vw6bZiSoIYg1UGlUIg_Uo7_mp0

20+
Godina iskustva
2500+
Zadovoljnih klijenata
6000+
Uspješnih događaja
Zastupanja
Šta klijenti kažu o nama ?