Zatraži ponudu
AAP ~ Naslovna
Da li ste znali: da je LED (light-emitting diode) konstruisana 1907. - dok je prvi put proizvedena 1962. godine.
Da li ste znali: da je Johann Philipp Reis prvi čovjek koji je davne 1861. godine instalirao električni zvučnik u telefon.
Da li ste znali: da je prva disko kugla proizvedena 1919. godine, mnogo prije otvaranja prvog disko kluba.
Majstor tona: Niko se ne vraća s koncerta zviždući svjetla.
Majstor svjetla: Ne zaboravi, kada je Bog stvarao svijet, prvo je rekao: "Neka bude svjetlost!"

Doček nove godine

Praznični zimski i novogodišnji sadržaj ove godine okupirao je gotovo svakog Banjalučanina kao i mnogobrojne domaće i strane turiste. Pored novogodišnje zabave u skoro svim banjalučkim lokalima, za koje su zaslužni muzičari sa domaće muzičke scene, ipak su najveću pažnju odvukle poznate regionalne zvijezde.

AAP Electronic vršio je kompletnu tehničku realizaciju ovog puta na četiri različite lokacije.

  

Za proslavu Nove 2018. godine, Banjaluku je posjetio rekordan broj domaćih i stranih turista. Najveće interesovanje imali su za poznata imena iz regiona. Svetlana Ceca Ražnatović sa svojim nastupom u „Drama Arena“ klubu, kao i mnogobrojni zabavljači u „Agape“ klubu ostavili su većini posjetilaca noć za pamćenje. Takođe, niz izvođača kao što su: Toni Cetinski, Nikola Rokvić, Dženan Lončarević, Lexington bend, Ivana Peters, i drugi - nastupili su na Trgu Krajine, a za sve ljubitelje elektronske muzike pobrinuo se naš, ali i regionalno poznati festival Fresh Wave.

Za sve ove događaje, AAP Electronic je sa svojim vrijednim timom, uz kompletnu tehničku realizaciju, omogućio spektakularnu noć svim izvođačima i njihovim ljubiteljima.

 

20+
Godina iskustva
2500+
Zadovoljnih klijenata
6000+
Uspješnih događaja
Zastupanja
Šta klijenti kažu o nama ?