Zatraži ponudu
AAP ~ Naslovna
Da li ste znali: da je LED (light-emitting diode) konstruisana 1907. - dok je prvi put proizvedena 1962. godine.
Da li ste znali: da je Johann Philipp Reis prvi čovjek koji je davne 1861. godine instalirao električni zvučnik u telefon.
Da li ste znali: da je prva disko kugla proizvedena 1919. godine, mnogo prije otvaranja prvog disko kluba.
Majstor tona: Niko se ne vraća s koncerta zviždući svjetla.
Majstor svjetla: Ne zaboravi, kada je Bog stvarao svijet, prvo je rekao: "Neka bude svjetlost!"

ANDREA BOCELLI

Belgrade River Fest je muzički događaj koji je ove godine na platou Geozavoda ugostio dvije svjetske zvijezde Fado dive Mariza i Andrea Bocelli. Čuveni tenor Andrea Bocelli održao je koncert za pamćenje uz pratnju Simfonijskog orkestra Radio Televizije Srbije. Ovo veče upotpunila je i naša sjajna Jelena Tomašević koja je imala čast da sa najljepšim glasom svijeta otpjeva dvije pjesme. U okviru druge festivalske večeri, na obali Save nastupila je Fado diva Mariza, koja je svojom emocijom i energijom "dotakla" svakog gledaoca.

Za ovaj prestižni festival na Savi je naš profesionalni tim obezbijedio 100m2 LED ekrana, koji je pružio maksimalan vizuelni ugođaj svakom gledaocu. Zajedno sa našim prijateljima iz Srbije i Bosne i Hercegovine podigli smo produkciju Belgrade River Festa na najviši nivo. Na stalnoj saradnji i ukazanom povjerenju zahvaljujemo se agenciji Stars and More, koja cijelom regionu daje priliku slušati najkvalitetnije muzičke zvijezde.

 

 

 

 

 

 

20+
Godina iskustva
2500+
Zadovoljnih klijenata
6000+
Uspješnih događaja
Zastupanja
Šta klijenti kažu o nama ?